Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Φορτούνη από το νοσοκομείο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Μήνυμα Φορτούνη από το νοσοκομείο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Κώστας Φορτούνης ευχαρίστησε όλους όσους του έστειλαν τις ευχές και τη θετική τους ενέργεια και υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει ακόμη πιο δυνατός στα γήπεδα

Μία ήμερα μετά την επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του πρόσιου χιαστού στο δεξί του γόνατο, ο Κώστας Φορτούνης «μίλησε». Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, με μήνυμα μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης και δήλωσε σίγουρος ότι θα επιστρέψει. Πιο δυνατός.

«Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα μηνύματά σας!! Να είστε σίγουροι ότι με δουλειά και υπομονή θα επιστρέψω πιο δυνατός!!! 🚀🔥» έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο instagram. Με αποτέλεσμα να ακολουθήσει… τσουνάμι νέων ευχών, ακόμη και από οπαδούς άλλων ομάδων.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο «Metropolitan», αλλά θα δέχεται καθημερινή παρακολούθηση από τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, που ήταν και ο χειρουργός που αποκατέστησε τη βλάβη στο γόνατο του διεθνούς μέσου.

Αυτές τις δύο ημέρες από το δωμάτιο του Φορτούνη έχουν περάσει συγγενείς του, συμπαίκτες, ο Πέδρο Μαρτίνς και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, μέλη της διοίκησης, αλλά και απλός κόσμος, που ήθελε να στείλει τις ευχές του στον Φορτούνη. Μια πρωτοφανής επίθεση αγάπης και υποστήριξης, που έχει κάνει τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να πάρει ακόμη περισσότερη δύναμη.

Χ. Θέος στο One Channel: Μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του ο Φορτούνης

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, ανέλαβε να αποκαταστήσει τη ζημιά, με την επέμβαση να κρίνεται απολύτως πετυχημένη. Μια εξέλιξη που ουσιαστικά σημαίνει την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για την επάνοδο του Φορτούνη στη δράση.

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του One Channel, ο γιατρός του Ολυμπιακού έκανε ειδική αναφορά στην αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο του αρχηγού του Ολυμπιακού ανακοινώνοντας ότι όλα πήγαν καλά και εξηγώντας πότε ο Κώστας Φορτούνης θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

«Σήμερα, στις 7.00 το πρωί στο θεραπευτήριο Metropolitan ο Κώστας Φορτούνης υπεβλήθη σε πετυχημένη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο. Μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο τον παίκτη αλλά και για την ίδια την ομάδα. Για εμάς αυτή η μέρα είναι σημαντική γιατί σημαίνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για την σταδιακή επάνοδό του στην πλήρη δραστηριότητα και στην ένταξή του πάλι με την ομάδα μας» είπε.

«Η διαδικασία για την πλήρη επάνοδό του θεωρητικά δεν μπορεί να είναι μια συγκερκιμένη ημερομηνία. Μετά τους 6-7 μήνες μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να μπει σταδιακά σε πρόγραμμα ενσωμάτωσης με την ομάδα» πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στα βήματα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο άσος του Ολυμπιακού, ο κ. Θέος τόνισε πως θα του παρασχεθούν οι καλύτερες συνθήκες και δήλωσε ικανοποιημένος ήδη από την επέμβαση. «Εγινε ένα πάρα πολύ καλό χειρουργείο. Η ώρα μηδέν είναι ένα καλό χειρουργείο. Ενα ποσοστό 40% μετράει αυτό, ενώ ένα ποσοστό 60% είναι η καλή αποκατάσταση που ειδικά στην ομάδα μας έχουμε τη δυνατότητα να την προσφέρουμε στους παίκτες μας, και ειδικά στον αρχηγό μας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024