
Πανιώνιος : Επιστρέφουν Αθήνα για εξετάσεις Τσιλούλης και Χρουσιέλ
Αποχώρησαν τραυματίες από το Καρπενήσι οι Χρήστος Τσιλούλης και Σεμπάστιαν Χρουσιέλ και επιστρέφουν Αθήνα για να υποβληθούν σε εξετάσεις
Σε περιπέτειες μπήκαν οι Χρήστος Τσιλούλης και Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, έπειτα από τους τραυματισμούς τους. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναχώρησαν από το Καρπενήσι και το βασικό μέρος της προετοιμασίας του Πανιωνίου, προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.
Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας μέσος τραυματίστηκε στο φιλικό με την ΑΕΛ, ενώ ο Πολωνός αμυντικός αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Αμφότεροι ταξίδεψαν από το Καρπενήσι, πίσω στην Αθήνα, με την συνοδεία του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου,Νίκου Ζαμάνη και θα υποβληθούν σε εξετάσεις από τον γιατρό και πρόεδρο του Πανιωνίου Χρήστο Δάρα.
Η υπόλοιπη ομάδα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, έπειτα από το φιλικό με την ΑΕΛ, ενώ ακολούθησε χαλάρωση σε πισίνα, μασάζ και παγοθεραπεία. Για το απόγευμα του Σαββάτου, έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Καρπενησίου.
Όλοι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο ποδοσφαιριστών, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ακολουθεί.
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις


