
Στους Μιλγουόκι Μπακς ο Κόρβερ
Σε μια πολύ καλή προσθήκη αναμένεται να προχωρήσουν οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς όπως όλα δείχνουν ήρθαν σε συμφωνία με τον Κάιλ Κόρβερ
Οι Μιλγουόκι Μπακς ήρθαν σε συμφωνία με τον βετεράνο σουτέρ, Κάιλ Κόρβερ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, προσθέτοντας στο ρόστερ τους έναν πάρα πολύ καλό και ικανό σουτέρ.
Ο Κόρβερ είχε βρεθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τον «Greek Freak», με τις συμβουλές του, να φτιάξει το σουτ του και να γίνει ακόμα καλύτερος ενόψει της νέας σεζόν που θα αρχίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.
Την περσινή σεζόν ο 38χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε, στο πρώτο μισό της σεζόν, με τη φανέλα των Κλίβελαντ Καβαλίερς και στη συνέχεια έγινε ανταλλαγή στους Γιούτα Τζαζ κάνοντας μερικά πολύ καλά παιχνίδια.
Πέρυσι σε συνολικά 70 παιχνίδια με τις δύο ομάδες είχε κατά μέσο όρο 8,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ, σουτάροντας με το πολύ καλό 40% από το τρίποντο, στα περίπου 19 λεπτά που έμενε στο παρκέ.
Free agent Kyle Korver has agreed to a one-year deal with the Milwaukee Bucks, agent Jeff Schwartz of @excelsm tells ESPN.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 20, 2019
- Στους Σίξερς θα συνεχίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς! – Υπέγραψε για δύο χρόνια (pic)
- Τραγωδία στην Πορτογαλία: Νεκρό κοριτσάκι 18 μηνών – Εμεινε για οκτώ ώρες ξεχασμένο σε σχολικό
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης


