
Πρώτη συνάντηση Λευτέρη Αυγενάκη – Γιώργου Μαυρωτά
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης συναντήθηκε για περίπου 45 λεπτά με τον ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε σήμερα (18/7) την πρώτη του επαφή με τον νέο ΓΓΑ, Γιώργο Μαυρωτά.
Η συνάντηση διήρκεσε περίπου 45 λεπτά και είχε σκοπό οι δύο άνδρες να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα των αρμοδιοτήτων τους, να συνεννοηθούν μεταξύ τους και ενόψει προγραμματικών δηλώσεων, καθώς όταν βγει το ΦεΚ, ο κ. Μαυρωτάς θα αναλάβει και επίσημα τον νέο του ρόλο.
Νωρίτερα, ο Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε στον «Sport24 Radio» τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «με τον κύριο Αυγενάκη πιστεύω θα έχουμε μια καρποφόρα συνεργασία. Ο καθένας μπορεί να συμβάλλει σε αυτά που γνωρίζει. Εγώ είμαι πιο πολύ στο κομμάτι του ερασιτεχνικού αθλητισμού, τα Ολυμπιακά αθλήματα και την ανάπτυξη του αθλητισμού.
Ο Λευτέρης φαντάζομαι θα έχει πιο πολύ το κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού και γενικά όσα έχουν πολιτική. Θα κάνουμε μία συνάντηση με τον Υφυπουργό που προΐσταται για να δούμε πως μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για χάρη του αθλητισμού».
- Πέρασε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros o Τσιτσιπάς
- Ιρλανδία: Θέλει να απαγορεύσει τις εισαγωγές αγαθών από ισραηλινούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- «Θεραπείες» μεταστροφής: Βασανιστήρια με ψευδοεπιστημονικό μανδύα – Πώς η Ελλάδα τις επιτρέπει από το παράθυρο
- Πάμε μια βόλτα;: Ιστορίες και αναμνήσεις γεμάτες χιούμορ και συγκίνηση από τον Θανάση Αλευρά
- Συγκλόνισε η μητέρα του Παρασκευά Άντζα: «Η αρρώστια τον καθάρισε σε 7 μήνες» (vid)
- ΑΣΕΠ: Δημοσιεύτηκε προκήρυξη για 4.747 θέσεις για αυτούς που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό



