
Κλοπ: «Η Λίβερπουλ δεν θα κάνει μεταγραφές φέτος»
Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε στους οπαδούς της Λίβερπουλ πως είναι αρκετά ικανοποιημένος με την ομάδα και δεν θα κάνει μεταγραφές φέτος
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε με τη Λίβερπουλ να πάρει το τρόπαιο του Champions League και να χάσει το πρωτάθλημα με 1 βαθμό από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας όμως ρεκόρ συγκομιδής βαθμών.
Όμως μεταγραφικά δεν αναμένεται να υπάρξει κάτι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τόσο για οικονομικούς, όσο και επειδή είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του.
«Αυτό το καλοκαίρι δεν θα είναι το πιο έντονο μεταγραφικά για τη Λίβερπουλ. Επενδύσαμε πολλά την προηγούμενη διετία και δεν έχουμε τη δυνατότητα κάθε χρόνο να ξοδεύουμε με τον ίδιο ρυθμό. Εκτός από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, μόνο δύο club στον κόσμο μπορούν να πληρώνουν κάθε χρόνο, η Παρί και η Μάντσεστερ Σίτι.
Ωστόσο, είμαστε καλά. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς είναι η ομάδα. Συνεπώς, δεν είμαστε αγχωμένοι στο να κάνουμε κάποια κίνηση. Υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση».
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»



