Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τους πάγκους, ο πρώην βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Χρήστος Μαρμαρινός αναλαμβάνει πρώτος προπονητής σε ομάδα της Ιαπωνίας
Ο Χρήστος Μαρμαρινός αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα επαγγελματικά. Μετά από 14 χρόνια προϋπηρεσίας στον πάγκο του Ολυμπιακού από το πόστο του βοηθού, ο 42χρονος τεχνικός θα καθίσει για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου ως πρώτος προπονητής.
Ο Μαρμαρινός αποδέχτηκε την πρόταση της ιαπωνικής Νισινόμιγια Στορκς και υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Κατά την παρουσίασή του ο Μαρμαρινός δήλωσε σχετικά στο σάιτ του ιαπωνικού συλλόγου:
«Αισθάνομαι τιμή και χαρά που θα είμαι ο τεχνικός των Νισινόμιγια Στορκς τη νέα σεζόν. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και ανυπομονώ να επισκεφτώ και να δουλέψω στην όμορφη Ιαπωνία. Είμαστε 110% σίγουροι ότι θα έχουμε μία ικανοποιητική σεζόν, οπότε θέλουμε να μας στηρίξετε. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά».
Ο Γκαγκάτσης, ενώ βιαζόταν, τελικά παίζει καθυστερήσεις επειδή δεν βγαίνουν οι ψήφοι, ώστε ο Λανουά και οι συνεργάτες να παραμείνουν στην ΚΕΔ. Ετσι οι εξελίξεις πήραν παράταση ενός μήνα