Μαίρη Συνατσάκη: Τσακώθηκε με follower της
Τι συνέβη με την γνωστή Influencer;
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι γνωστή Influencer, καθώς διατηρεί δικό της κανάλι στο YouTube ενώ πολύ ενεργή είναι και στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!
https://www.instagram.com/p/BzlL_eLnwMO/?utm_source=ig_web_copy_link
Καθημερινά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική της ζωή, αφού της αρέσει πολύ να «συνομιλεί» με τους δεκάδες διαδικτυακούς της ακολούθους!
Αφορμή λοιπόν για τον τσακωμό, στάθηκε ένα ποστ της πανέμορφης Μαίρης Συνατσάκης! Συγκεκριμένα ανάρτησε μία όμορφη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να χαμογελά και να ποζάρει ανέμελη!
Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο γυρισμό από Εύβοια βρέθηκα μπροστά σε αυτήν την πανεμορφιά. Φορούσα το “Sheila” T-shirt, έβαλα καπέλο, έφτιαξα τελίτσες στο πρόσωπο, η φωτογραφία αυτή ήταν μονόδρομος! «Άνθη, χάντρες, ελευθερία»»!
https://www.instagram.com/p/Bz72bz_Heyc/?utm_source=ig_web_copy_link
Βέβαια αυτήν την τυχαία συγκυρία δεν πίστεψε μία follower της, γεγονός που το εξέφρασε δημοσίως μέσα από το εξής σχόλιο: «Όλα εντελώς τυχαία και αυθόρμητα… Κορίτσι δε φαίνεται, μην το πουλάς»!
Η Μαίρη, εμφανώς ενοχλημένη έσπευσε να της απαντήσει με το πιο λιτό σχόλιο: «Ορίστε;».
Και η follower της έγραψε: «Λέω απλά ότι φαίνεται το fake το ψεύτικο και όχι μόνο σε αυτή την ανάρτηση, γενικά μιλάω»!
Δείτε τον υπόλοιπο τσακωμό:

- Η «Evita» του Τζέιμι Λόιντ με τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ ταξιδεύει στο Μπρόντγουεϊ
- Πρωτομαγιά: Η πρώτη κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από συνδικάτα και φορείς
- Αυστραλία: Επεισόδια έξω από νοσοκομείο που κρατείται 47χρονος για τη δολοφονία 5χρονης
- Τσουκαλάς για Πρωτομαγιά: Η μείωση των ωρών εργασίας μπορεί να γίνει εργαλείο αναδιανομής
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ
- Αιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο άνδρας μετά από καβγά – Μία σύλληψη
- Γιάννης Ρίτσος: Γραφή τυφλού
- Έλενα Παπαρίζου – Τάκης Ζαχαράτος: Πώς αποχαιρέτησαν το ΝΟΧ όπου εμφανίζονταν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442