ΠΑΟΚ : H αποστολή που επέλεξε ο Φερέιρα για Ολλανδία
Ο Δικέφαλος αναχωρεί αύριο (18/7) το πρωί από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ - Ποιους παίκτες επέλεξε ο Φερέιρα
Οι βαλίτσες γεμίζουν ξανά και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ μετακομίζει εκ νέου από αύριο (18/7) στην Ολλανδία και το Χορστ για ακόμα ένα δεκαήμερο.
Η ολιγοήμερη παρουσία της ομάδας στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με μια πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο και πάλι στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας, μέσα από πληθώρα ασκήσεων.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Μελίσσας, Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Χατζηισαΐας, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ενρίκε, Στοχ, Λάμπρου, Βιεϊρίνια, Ζαμπά, Πέλκας, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Γαϊτανίδης.
Η ομάδα αναχωρεί αύριο (18/7) το πρωί από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 10:15 για Ντίσελντορφ και στη συνέχεια θα ταξιδέψει οδικώς στο Χορστ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.