Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΚΑΕ Ολυμπιακός : Νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Νέα προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά του ΕΣΑΚΕ

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητικών Διαφορών με αφορμή το θέμα της παραμονής του Λαυρίου στη Basket League

Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα, πως τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει η νομιμότητα. Και αυτό που συνέβη στον ΕΣΑΚΕ και την παράτυπη απόφαση να ψηφίσουν οι ομάδες του Δ.Σ. της λίγκας την παραμονή του Λαυρίου στην Α1, δεν επρόκειτο να περάσει τόσο εύκολα για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, όντας η δεύτερη ομάδα που το έκανε αυτό μετά και τον Ερμή Αγιάς.

Οι Πειραιώτες προσέφυγαν πάλι δικαστικά, θέλοντας να επιβληθεί για άλλη μία φορά η νομιμότητα, για ένα πρωτάθλημα εξάλλου που έχει πάρει την κάτω βόλτα και είναι στον αέρα μετά και την απροθυμία της ΕΟΚ να συναινέσει στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την υπόθεση του Λαυρίου.

Εν τω μεταξύ την προσεχή Πέμπτη (18/7) έχε οριστεί προγραμματισμένο έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας, όπου σίγουρα θα συζητηθεί και αυτό το θέμα, την ώρα που ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε αίτημα συμμετοχή στην Α2, με την Παρασκευή 19 Ιουλίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία για να προβεί σε αυτήν την κίνηση.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024