Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη μέρα, πως τον Ολυμπιακό τον ενδιαφέρει η νομιμότητα. Και αυτό που συνέβη στον ΕΣΑΚΕ και την παράτυπη απόφαση να ψηφίσουν οι ομάδες του Δ.Σ. της λίγκας την παραμονή του Λαυρίου στην Α1, δεν επρόκειτο να περάσει τόσο εύκολα για τους Ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ κατά της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, όντας η δεύτερη ομάδα που το έκανε αυτό μετά και τον Ερμή Αγιάς.

Οι Πειραιώτες προσέφυγαν πάλι δικαστικά, θέλοντας να επιβληθεί για άλλη μία φορά η νομιμότητα, για ένα πρωτάθλημα εξάλλου που έχει πάρει την κάτω βόλτα και είναι στον αέρα μετά και την απροθυμία της ΕΟΚ να συναινέσει στην απόφαση του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με την υπόθεση του Λαυρίου.

Εν τω μεταξύ την προσεχή Πέμπτη (18/7) έχε οριστεί προγραμματισμένο έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας, όπου σίγουρα θα συζητηθεί και αυτό το θέμα, την ώρα που ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε αίτημα συμμετοχή στην Α2, με την Παρασκευή 19 Ιουλίου να είναι η καταληκτική ημερομηνία για να προβεί σε αυτήν την κίνηση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr