Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαρίνος: Τι απαντά στην Φόνσου ο άντρας που τον φροντίζει

Γιώργος Μαρίνος: Τι απαντά στην Φόνσου ο άντρας που τον φροντίζει

Ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο εδώ και αρκετό καιρό έλυσε τη σιωπή του και απάντησε στην Άννα Φόνσου και σε όσους τον κατηγορούν ότι τον κρατά απομονωμένο

Ο άντρας που φροντίζει τον Γιώργο Μαρίνο εδώ και αρκετό καιρό έλυσε τη σιωπή του και απάντησε στην Άννα Φόνσου και σε όσους τον κατηγορούν ότι τον κρατά απομονωμένο.

Μιλώντας στο star ο άντρας που επιθυμεί να διατηρήσει την επωνυμία του ανέφερε: «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είναι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο».

Η συγκεκριμένη αντίδραση ήρθε μετά από επιστολή που έστειλε η Άννα Φόνσου στην πρώην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου ζητώντας της να παρέμβει. Ο Γιώργος Μαρίνος παλιότερα είχε φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού και η κ. Φόνσου δήλωσε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του.

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και αποκάλυψε ότι η ίδια είχε δεχθεί απειλές από τον συγκεκριμένο άντρα.

Sports in

Σόου Ντόντσιτς και Γουεμπανιαμά, «buzzer» Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο, ρεκόρ Χάρντεν και Χάουζερ

Χωρίς τον δύο φορές MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο μηριαίο, το Μιλγουόκι νίκησε με 140-129 τους Σανς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024