Ο Τζόνσον δεν απαντά αν θα συγκατοικήσει με τη σύζυγό του στην Ντάουνινγκ Στριτ
Ο Μπόρις Τζόνσον απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τον τσακωμό που είχε, αργά τη νύχτα, με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς τον περασμένο μήνα.
Ο Μπόρις Τζόνσον, το φαβορί για τη διαδοχή της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, αρνήθηκε να απαντήσει τη Δευτέρα εάν η σύντροφός του θα μετακόμιζε μαζί του στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, στην περίπτωση εκλογής του στην ηγεσία των Τόρις.
Στη διαδικασία διαζυγίου
Ο Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται στη διαδικασία του διαζυγίου με τη δεύτερη σύζυγό του, απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις σχετικά με τον τσακωμό που είχε, αργά τη νύχτα, με τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα οι γείτονες να καλέσουν την αστυνομία στο σπίτι του.
«Απλώς δεν μιλάω για τους ανθρώπους που αγαπώ, διότι εάν τους σύρεις στα φώτα της δημοσιότητας, εκείνοι δεν μπορούν να απαντήσουν για τους εαυτούς τους» είπε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια ντιμπέιτ για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος.
«Καμία εικασία»
«Εχω έναν ιδιαίτερα ανελέητο κανόνα να μην σχολιάζω τέτοιου είδους πράγματα» τόνισε.
Ερωτηθείς με ποιον θα ζούσε μαζί στη Ντάουνινγκ Στριτ, ο πολιτικός απάντησε:
«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μπω σε καμία εικασία διατυπώνοντας θεωρίες σχετικά με τη ζωή μου στη Ντάουνινγκ Στριτ».
Πηγή: ΑΠΕ
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα

