
Βροντερό παρών από τους φίλους του Ολυμπιακού, «λάβα» το Γ. Καραϊσκάκης
Ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει δυναμικό παρών στο πρώτο και τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης πριν τις μάχες με την Πλζεν, δημιουργώντας όπως συνηθίζει, μοναδική ατμόσφαιρα
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, πριν τις μάζες με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League. Στο πλαίσιο αυτό αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Γ. Καραϊσκάκης.
Ο κόσμος γέμισε το Γ. Καραϊσκάκης καθώς μιλάμε για παρουσία περισσότερων από 25.000 φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους στα μέσα Ιουλίου και εν μέσω διακοπών.
Δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, όπως ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα και έδωσαν έτσι μιας πρώτης τάξεως γεύση του τι θα γίνεται στα επίσημα ματς της ομάδας, στους αρκετούς νέους παίκτες του Ολυμπιακού, γεμίζοντας τους παίκτες με αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης αρχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα


