Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχει δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, καθώς μιλάμε για παρουσία περισσότερων από 25.000 φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους στα μέσα Ιουλίου και εν μέσω διακοπών.
Μεταξύ αυτών και ένας… παλιός γνώριμος της ομάδας και αγαπημένος της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παρακολούθησε το σπουδαίο φιλικό της πρώην ομάδας του, όπως «αποκάλυψε» στο Instagram.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.