Στο Καραϊσκάκης για το Ολυμπιακός – Νότιγχαμ και ο Τσόρι
Ο Τσόρι Ντομίνγκες ήταν μεταξύ των θεατών του φιλικού Ολυμπιακός - Νότιγχαμ
Ο Τσόρι Ντομίνγκες βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ.
Όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» έχει δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, καθώς μιλάμε για παρουσία περισσότερων από 25.000 φίλους των Πειραιωτών που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους στα μέσα Ιουλίου και εν μέσω διακοπών.
Μεταξύ αυτών και ένας… παλιός γνώριμος της ομάδας και αγαπημένος της «ερυθρόλευκης» κερκίδας, Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παρακολούθησε το σπουδαίο φιλικό της πρώην ομάδας του, όπως «αποκάλυψε» στο Instagram.

- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Ντουπλάντις: «Φυσικά και θα κερδίσω τον Καραλή, δεν έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου»
- Το «ξέσπασμα» του Καντονά για Τραμπ: «Αν θέλει πόλεμο, να είναι στην πρώτη γραμμή»
- Σοκαριστική αποκάλυψη της Καρίνα Έντλινγκερ: «Με βίασαν δύο εβδομάδες πριν κερδίσω το χρυσό μετάλλιο»
- Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται έντονα για τον Μόουζες Ράιτ
- Αθλητικές μεταδόσεις (12/3): Πού θα δείτε τις ευρωπαϊκές «μάχες» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και τα ματς στη Euroleague
- Ένα μηχάνημα αξίας 5.500 ευρώ είναι το μυστικό του Ρονάλντο: Πώς αναρρώνει από τον τραυματισμό του (pics)
- Ιερεθουέλο: «Η διαιτησία στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442