
Παρουσιάζει Φερέιρα ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη 17/7
Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7, 14:00) ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει τον νέο προπονητή του Αμπέλ Φερέιρα
Την επίσημη παρουσίαση του Αμπέλ Φερέιρα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον 40χρονο τεχνικό να ανοίγει τα χαρτιά του στους εκπροσώπους του Τύπου την Τετάρτη (17/7), στις 14:00.
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Προσγειώθηκε» στην καθημερινότητα μας ξαφνικά. Τόσο που η άφιξή του έγινε κατευθείαν στην Ολλανδία. Ο Αμπέλ Φερέιρα, όμως, είναι εδώ κι ετοιμάζει τον νέο ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (17.07), στις 14:00, στην αίθουσα Aristotelis I του MakedoniaPalace και θα παρουσιάσει ο ίδιος τις ιδέες και τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο και την πρόκληση του ΠΑΟΚ.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή μόνο για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV».
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



