Η ΑΕΚ έδωσε το τελευταίο της φιλικό στην Πολωνία και σήμερα 16/7 επιστρέφει στην Αθήνα.
Ο Μίλος Ντέλετιτς μίλησε στη ΝΟVA αμέσως μετά το τέλος του φιλικού κόντρα στη Σταλ Σταλόβα (1-1) υπογραμμίζοντας:
«Ηταν ένα παιχνίδι με μία ομάδα που παίζει δυνατά. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτό που θέλει ο προπονητής. Εχουμε χρόνο για να παίξουμε καλύτερα. Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό μας βολεύει. Σιγά σιγά θα είμαστε καλύτεροι και θα παίζουμε καλύτερα. Ο προπονητής ζητάει από τα εξτρέμ να μπαίνουμε στον άξονα και να αφήνουν τον χώρο στα μπακ. Είναι κάτι καινούργιο για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.