Ο Μάρκους Μόρις έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς, ακυρώνοντας την προφορική συμφωνία που είχε αρχικά με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.
Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, η συμφωνία μεταξύ του 29χρονου γκαρντ και της ομάδας της Νέας Υόρκης έχει επισημοποιηθεί, καθώς ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μπορεί να μην κατάφεραν να υπογράψουν κάποιο «μεγάλο» όνομα στην φετινή free agency, ωστόσο οι Νικς συνεχίζουν την ενίσχυση τους προσθέτοντας ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ τους, πλαισιώνοντας το αστέρι της ομάδας, Αρ Τζέι Μπάρετ.
Ο Μόρις προέρχεται από μία αρκετά καλή σεζόν, έχοντας 13,9 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 75 παιχνίδια με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.