Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Basket League : Κοντά σε Λούντζη η ΑΕΚ

Basket League : Κοντά σε Λούντζη η ΑΕΚ

Η Ενωση κινείται για την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο

Σε προχωρημένες επαφές με τον Μιχάλη Λούντζη βρίσκεται η ΑΕΚ, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ανάψει το πράσινο «φως» για την απόκτηση του 20χρονου.

Ο τεχνικός της Ενωσης θεωρεί ότι ο νεαρός άσος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες βοήθειες στην «κιτρινόμαυρη» περιφέρεια και πιστεύει ότι έχει όλα τα φόντα για να κάνει μια λαμπρή καριέρα. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του παίκτη και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις, με τον νεαρό να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα.

Ο Λούντζης την περσινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με το Λαύριο, έχοντας μέσο όρο 6,5 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ στο πρωτάθλημα. Ο 20χρονος είχε δοθεί στο Λαύριο ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον είναι ελεύθερος, καθώς στις αρχές Ιουλίου ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Με την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη η ΑΕΚ θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό της, ενώ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γνωρίζει πολύ καλά τον νεαρό άσο από την κοινή τους θητεία στις μικρές Εθνικές ομάδες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ταλαντούχος γκαρντ θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τον Νοέμβριο, καθώς τον περασμένο Απρίλιο είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024