Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Λαμπρόπουλος : «Όνειρο να παίξω στη La Liga»

Βασίλης Λαμπρόπουλος : «Όνειρο να παίξω στη La Liga»

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του κατά την παρουσίασή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Κάτοικος Ισπανίας είναι και επίσημα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα (15/7) το μεσημέρι από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αφού πρώτα συστήθηκε, ο Έλληνας αμυντικός δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του, τονίζοντας πως θέλει να παίξει με τη νέα του ομάδα στη La Liga.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπέγραψα με την Ντέπορ. Θέλω να είμαι καλός. Θα δουλέψω σκληρά για να βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο για εμένα.
Θέλω να παίξω με την ομάδα στη La Liga. Η αλήθεια είναι πως υπέγραψα τον περασμένο Απρίλιο και έχω δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Γνωρίζω σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο πλευρό τους» ήταν τα λόγια του, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε στα όσα γνωρίζει για την Ντεπορτίβο.

«Θυμάμαι την Ντεπορτίβο από την εποχή που έπαιζε ο Τζαλμίνια και ο Βαλερόν. Είχε σπουδαία ομάδα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στη La Liga. Είναι μία ευκαιρία για εμένα να παίξω στην Ισπανία και σκέφτομαι μόνο αυτό κι όχι τι συνέβη την περσινή σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε στους τελευταίους μήνες παραμονής του στην ΑΕΚ, ενώ παράλληλα έκανε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσει το προφίλ του: «Οι τελευταίοι μήνες στην ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνίστηκα. Έκαναν προπόνηση μόνος μου και ήταν δύσκολο. Είμαι ένας δυνατός αμυντικός που μπορώ να παίξω με την μπάλα. Προσωπικά, θέλω να μάθω περισσότερο το ισπανικό ποδόσφαιρο τώρα».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024