Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕ Λεμεσού - Κέρκεζ: «Φαβορί ο Αρης, αυτοί οι παίκτες ξεχωρίζουν»

ΑΕ Λεμεσού – Κέρκεζ: «Φαβορί ο Αρης, αυτοί οι παίκτες ξεχωρίζουν»

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού μίλησε για τις αναμετρήσεις με τους Κίτρινους για τα προκριματικά του Europa League και επισήμανε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί για την πρόκριση

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Αρη ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Europa League.

O τεχνικός της κυπριακής ομάδας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας, τόνισε ότι οι Κίτρινοι είναι μια οργανωμένη ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ καλούς παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής έκανε ειδική μνεία στους Βέλεθ και Ιντέγιε, αλλά και στον Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ επισήμανε ότι ο Αρης είναι το φαβορί για την πρόκριση, καθώς διαθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ και παίζει σε πιο ποιοτικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τις εμφανίσεις της ΑΕ Λεμεσού στα φιλικά: «Είδα κάποια πράγματα στην προετοιμασία, πάμε όπως πρέπει».

Για το αν η κυπριακή ομάδα θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή πριν τα παιχνίδια με τον Άρη:«Περιμένουμε να έρθει ο Ανδρέας Μακρής που έπαιζε στον ΑΠΟΕΛ. Αυτή θα είναι η μοναδική μας προσθήκη, που αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός και εξτρέμ».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τα φιλικά που έχει δώσει ο Άρη: «Τον είδα στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, βλέπω πολύ καλούς παίκτες. Η Αϊτχόφεν είναι μία πολύ καλή ομάδα, οπότε δεν είδαμε κάτι ολοκληρωμένο. Ξέρει όμως ο Άρης τι μπορεί να κάνει στον γήπεδο, είναι ομάδα του προπονητή. Ξεχώρισα τον Βέλεθ, ο Ιντέγιε δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά είναι πολύ καλός παίκτης, ο Φετφατζίδης που είναι ένας πολύ τεχνικός εξτρέμ. Αυτή την στιγμή ο Άρης έχει μεγάλο ρόστερ».

Για το ποιο πιστεύει ότι είναι το επικίνδυνο στοιχείο του Άρη: «Αυτό που είπα και στην αρχή. Έχει πολύ μεγάλη δυναμική ο κόσμος του στο γήπεδο του, υπάρχει και το εκπληκτικό στατιστικό πως δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από τα 13 Ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας. Είναι το φαβορί ο Άρης, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και αγωνίζεται σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το Κυπριακό».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Έχουμε δύο μικρά προβλήματα με τους Κάρλος και Μαρκόφσκι. Αυτά όμως είναι προβλήματα της προετοιμασίας, τίποτα ανησυχητικό».

Για το πως θα αντιμετωπίσει τον Άρη: «Ο Άρης είναι καλή ομάδα, δεν πρέπει να αφήσουμε χώρους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με πολλά πλάνα στα χέρια μας. Ο Άρης μπορεί να παίξει και στο ανοικτό γήπεδο αλλά και σε κλειστό χώρο. Είναι μία οργανωμένη ομάδα και ξέρουν τι θέλουν ακριβώς στο γήπεδο. Βλέπουμε τα μικρά πράγματα που μπορούμε να τιμωρήσουμε τον Άρη. Κάθε ομάδα έχει αδυναμίες κάτι που είναι φυσιολογικό».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024