Ο έμπειρος σέντερ Οθέλο Χάντερ θα αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως τη διετία 2014-2016 όταν οι δυο τους συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό κατακτώντας μάλιστα δύο πρωταθλήματα Ελλάδας.
Ο 33χρονος άσος ξανασμίγει με τον Έλληνα κόουτς, αυτή τη φορά στο Ισραήλ και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Οι Πειραιώτες που επιχείρησαν να κάνουν και πάλι κάτοικο Πειραιά τον Χάντερ, ανεπιτυχώς, θα τον βρουν απέναντί τους στη Euroleague, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops ο Αμερικανός σέντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ομάδα του Λαού».
Πέρυσι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε μέσο όρο 7,7 πόντους και 4,3 ριμπάουντ σε 18 λεπτά παιχνιδιού.
Με γκολ λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90', η Κρίσταλ Πάλας πέρασε από την έδρα της Φούλαμ και πήρε το τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου (2-1), «πατώντας» έτσι την πρώτη τετράδα της Premier League.
LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ατρόμητος για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.