
Καιρός: Πάνω από 3.500 κεραυνοί την Κυριακή
Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου χαρακτηρίστηκε από έντονες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η οποία ονόμασε το σύστημα «Αντίνοος».
Η κακοκαιρία του Σαββατοκύριακου χαρακτηρίστηκε από έντονες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η οποία ονόμασε το σύστημα «Αντίνοος».
Μόνο την Κυριακή καταγράφηκαν περισσότεροι από 3.500 κεραυνοί, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη, την Χαλκιδική και στο βορειοανατολικό Αιγαίο.
Οι εντονότερες βροχοπτώσεις καταγράφηκαν στην Μεγίστη Λαύρα, στην χερσόνησο του Άθω, όπου έως τις 20:00 το βράδυ είχαν μετρηθεί 85 χιλιοστά νερού. Στην Ξάνθη το ύψος έφτασε τα 54 χιλιοστά.
- Εξασφαλίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η επιχορήγηση για τη μίσθωση μονάδας αφαλάτωσης στη Λήμνο
- Τσουκαλάς για Τέμπη: Είναι ‘για τα μπάζα’ η ελληνική δικαιοσύνη κ. Φλωρίδη; Θα ζητήσει συγγνώμη τώρα;
- Novartis: Έκπληκτη η Αντιπολίτευση με τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ για τις βαρύτατες καταγγελίες Σαλμά κατά Άδωνι
- Red code στο Μαξίμου για το κόμμα Σαμαρά – Στην εμπροσθοφυλακή και ο Φλωρίδης
- Γιατί οι Τραμπ-ουκισμοί στους δημοσιογράφους δεν πρέπει να περάσουν
- Οδύσσεια και διαλεκτική



