
Σμπαράλιασε την Πολωνία και φουλάρει για την πρωτιά η Εθνική Νέων
Η Εθνική Νέων δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Πολωνία, την οποία συνέτριψε με 88-46 και έκανε το 2/2 στον όμιλο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 του Ισραήλ
Δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες για την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ισραήλ, καθώς μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί της Σλοβενίας (90-79), η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη «σάρωσε» την Πολωνία με 88-46.
Η Εθνική έδειξε την ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και χάρη στο δυναμικό της ξεκίνημα, πήρε από νωρίς διπλάσια διαφορά κλείνοντας την πρώτη περίοδο στο +13 (9-22). Η Πολωνία δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των διεθνών μας, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με την «γαλανόλευκη» στο +25 (25-50).
Η διαφορά συνέχισε να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και να αυξάνεται διαρκώς υπέρ της Εθνικής μας και στο δεύτερο ημίχρονο, με την 3η περίοδο να κλείνει στο +33 (38-71). Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με την Εθνική να φτάνει στην άνετη νίκη και να κάνει το 2/2 στον 4ο όμιλο και πλέον απέναντι στην Λιθουανία, έχει τη δυνατότητα να τερματίσει στην 1η θέση.
Τα δεκάλεπτα: 9-22, 25-50, 38-71, 46-88
Ελλάδα (Λιμνιάτης): Μπαλός 2, Χουγκάζ, Καμπουρίδης 10, Κουφόπουλος 3, Νικολαϊδης 2, Αρνόκουρος 4, Δομπρογιάννης, Καλαϊτζάκης Π. 12, Καλαϊτζάκης Γ. 19, Καμπερίδης 13, Μωραϊτης 19, Πιλάβιος 4
- Ιταλία: Κινηματογραφικό «ριφιφί» με ομηρία μέρα μεσημέρι στη Νάπολη – Διέφυγαν οι δράστες
- Τσουκαλάς: Ο εγκέφαλος και εμπνευστής της τοξικότητας, της δολοφονίας χαρακτήρων, είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης
- Μαντόνα: Το καλοκαίρι της ανήκει – Μεγάλη επιστροφή με το Confessions 2 τον Ιούλιο
- Σοβαρά προβλήματα υποδομής στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου καταγγέλλει η Ένωση Διοικητικών Δικαστών
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
