Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανοικτό να ξανασμίξει με ΛεΜπρον και τον... εχθρό Ρόντο ο Πολ

Ανοικτό να ξανασμίξει με ΛεΜπρον και τον… εχθρό Ρόντο ο Πολ

Ο Κρις Πολ σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ενταχθεί στους Λέικερς, στον πλευρό των ΛεΜπρον Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις αλλά και του Ραζόν Ρόντο με τον οποίο είχαν ανταλλάξει γροθιές

Ο Κρις Πολ έγινε ανταλλαγή με τον Ράσελ Γουέστμπρουκ σε ένα trade που προκάλεσε αίσθηση, με τον Russ να ξανασμίγει στους Ρόκετς με τον Τζέιμς Χάρντεν και τον CP3 να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο καταλήγοντας στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ωστόσο αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και μάλιστα πολύ σύντομα. Δημοσίευμα του ClutchPoints, αναφέρει πως ο 34χρονος γκαρντ θα αποχωρήσει από την Οκλαχόμα μέσω buy out του συμβολαίου του, ψάχνοντας πλέον ως free agent τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε περίπτωση που πειστεί ο GM των Θάντερ και προχωρήσει η υπόθεση αυτή, τότε οι Λέικερς είναι πανέτοιμοι να τον εντάξουν στο ρόστερ τους προσθέτοντας εμπειρία, προσωπικότητα και έναν… κουμανταδόρο επιπέδου All Star στην περιφέρεια της ομάδας του Φρανκ Φόγκελ.

Ο Πολ τη σεζόν που μας πέρασε αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και κατάφερε να αγωνιστεί μόλις 58 ματς της regular season προσφέροντας 15.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 8.2 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής ανά ματς.

Η τριάδα γκαρντ που θα σχηματιστεί με τους Πολ, Ρόντο και Μπράντλεϊ αν επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, δεν θα έχει όμοιά της αφού και οι τρεις παίκτες συνδυάζουν τεράστια εμπειρία, δημιουργικότητα και αμυντική ικανότητα που θα κάνουν τους Λιμνάνθρωπους ακόμα μεγαλύτερο φαβορί τουλάχιστον για τους τελικούς της Δύσης.

Και μια… πικάντικη λεπτομέρεια για κλείσιμο. Υπάρχει πολύ μεγάλη κόντρα που πηγαίνει πίσω στα χρόνια μεταξύ Ρόντο και Πολ με το πιο πρόσφατο συμβάν να τοποθετείται πέρσι σε μια αναμέτρησης τω Λέικες κόντρα στους Ρόκετς και τους δύο παίκτες να μην αρκούνται στα καθιερωμένα… γαλλικά αλλά να ανταλλάσσουν και γροθιές!

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024