
Στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
Σειρά συναντήσεων με ομολόγους του θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να λάβει συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εκεί, πρόκειται να συζητηθούν οι εξελίξεις σχετικά με τη Συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν (JCPOA), καθώς και διεθνή και περιφερειακά ζητήματα με έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις στο Σουδάν, την Αιθιοπία, το Ιράκ και τη Βενεζουέλα.
Παράλληλα, υπάρχει ενδεχόμενο οι ευρωπαίοι υπουργοί Εξωτερικών να συζητήσουν τις ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην κυπριακή ΑΟΖ.
Σειρά συναντήσεων με ομολόγους του θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Πρώην Μις Ελβετία: «Η Ιβάνα Τραμπ είχε τον ρόλο της Μάξγουελ στον κύκλο του Έπσταϊν»
- Παγίδα: Γιατί μας «αρέσουν» τόσο πολύ οι κακές συνήθειες;
- Καύσωνας στην Ευρώπη: Η μάχη για τον κλιματισμό σε μια ήπειρο που υπερθερμαίνεται
- Το Netflix φέρνει το εργοστάσιο του Γουίλι Γουόνκα στην πραγματικότητα – Φόρος τιμής στον Τζιν Γουάιλντερ
- EE: Οι Ευρωπαίοι αμφιβάλλουν αν μπορούν να αμυνθούν μόνοι τους – Θα έπρεπε, λένε οι Έλληνες





