Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σπ. Καρανικόλας στο One Chanel: Ο Τσίπρας προσπαθεί να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ

Σπ. Καρανικόλας στο One Chanel: Ο Τσίπρας προσπαθεί να διεμβολίσει το ΚΙΝΑΛ

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, ο κ. Καρανικόλας δήλωσε ότι «προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, αν και οι προσδοκίες μας ήταν υψηλότερες».

Καλεσμένος στην εκπομπή One Direct Weekend, βρέθηκε την Κυριακή (14/7) ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών, ο κ. Καρανικόλας δήλωσε ότι «προφανώς και υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, αν και οι προσδοκίες μας ήταν υψηλότερες» υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «η παράταξη απέδειξε ότι είναι παρούσα και ότι θα πρέπει να συνεχίσει με αποφασιστικότητα και ενότητα με ένα ξεκάθαρο ρόλο απέναντι τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας για το ποσοστό που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος δήλωσε απογοητευμένος καθώς «μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το προσωπείο που φορούσε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένα ποσοστό που προβληματίζει και απογοητεύει». Ωστόσο όπως ο ίδιος υποστήριξε: «Τώρα είναι η στιγμή για τον προοδευτικό χώρο να ανασυνταχθούμε και να ενώσουμε δυνάμεις προκειμένου να ενισχύσουμε τη δυναμική που δημιουργεί του 8%».

Τέλος, σχολιάζοντας τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Καρανικόλας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τώρα που ο Τσίπρας έχασε τη βολική ρεζέρβα του Καμμένου και των ΑΝΕΛ, θυμήθηκε κι εκεί αποσκοπεί, να προσεταιριστεί όσους περισσότερους μπορεί από το Κίνημα Αλλαγής» υπογραμμίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας δεν έχουν καμία σχέση με την κεντροαριστερά.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024