Τις διαφαινόμενες εξελίξεις στη Χρυσή Αυγή και την προσπάθεια του πρώην βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Λαγού να ιδρύσει δικό του πολιτικό φορέα σχολίασε η Έλενα Ακρίτα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας αναφέρθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Λαγού, σχολιάζοντας τα στελέχη που βρίσκονται στο πλευρό του και ότι «τα γραφεία του νέου κόμματος θα στεγαστούν στην Γ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Ο Γιάννης Λαγός της Χρυσής Αυγής ιδρύει νέο κόμμα μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους του. Είπε χαρακτηριστικά. «Ανακοινώνω ενδεικτικά κάποια ονόματα: Ο συναγωνιστής μου Γιώργος Γερμενής, που ήμασταν μαζί στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Νίκος Κούζουλος (σ.σ: εννοεί τον πρώην βουλευτή της Χ.Α. Νίκο Κούζηλο) με τον οποίο ήμασταν μαζί επίσης στη φυλακή, ο συναγωνιστής μου Παναγιώτης Ηλιόπουλος με τον οποίο ήμασταν παρομοίως μαζί στη φυλακή». Τα γραφεία του νέου κόμματος θα στεγαστούν στην Γ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού. Πού είναι οι τουαλέτες; Στο δεξί σου χέρι».