Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Premier League : Λονδρέζικο ντέρμπι για Σαλιμπά

Premier League : Λονδρέζικο ντέρμπι για Σαλιμπά

Η Άρσεναλ είχε συμφωνήσει με την Σεντ-Ετιέν για την απόκτηση του Γουίλιαμ Σαλιμπά, αλλά η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, διεκδικώντας την υπογραφή του

Η Άρσεναλ συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τους εκπροσώπους του Σαλιμπά και συμφώνησαν στις 27 εκατομμύρια λίρες.

Απαραίτητος όρος για τη μεταγραφή του από την Σεντ-Ετιέν, είναι να παραμείνει ως δανεικός στους «Στεφανουά» και τη σεζόν 2019- 2020, με την απόκτησή του να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, η Τότεναμ προσφέρει παραπάνω από 30 εκατομμύρια λίρες στην γαλλική ομάδα, προκειμένου να «κλέψει» τον 18χρονο από την συμπολίτισσα. Δεδομένης της δυσκολίας των «κανονιέρηδων» στο θερινό μεταγραφικό παζάρι, θα πρόκειται για άλλο ένα χτύπημα στο σχεδιασμό του Ουνάι Έμερι που θέλει να ενισχύσει την άμυνά του μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Κοσιελνί.

Από τη μεριά τους τα «σπιρούνια» γνωρίζουν ότι οι Αλντερβάιρελντ και Βερτόνγκεν μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους και βλέπουν στο πρόσωπο του Σαλιμπά μια επένδυση για το μέλλον. Ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, δείχνει για άλλη μια φορά την προτίμησή του στη γαλλική αγορά, μετά την απόκτηση του Εντομπελέ από την Λυών.

Ο διεθνής με την Ελπίδων της Γαλλίας αμυντικός (γεννημένος το 2001) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 16 παιχνίδια της Ligue 1, τα 13 ως βασικός, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τους «Στεφανουά».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024