
Άρης : «Κατασκοπεύει» την ΑΕ Λεμεσού
Το φιλικό της ΑΕ Λεμεσού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας προσφέρεται για την «κατασκοπεία» του Άρη
Ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας έχει σήμερα (13/7) η ΑΕΛ Λεμεσού.
Η κυπριακή ομάδα, θα αντιμετωπίσει στις 19:00 τη δευτεραθλήτρια Βουλγαρίας (πρωταθλήτρια ήταν η Λουντογκόρετς του Λούκας Σάσα) ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
Αυτό είναι ένα παιχνίδι από το οποίο ο Άρης θα αντλήσει πληροφορίες για την προσεχή του αντίπαλο, στο σκάουτινγκ που ήδη έχει ξεκινήσει.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας της Κυπριακής ομάδας, προβλέπει δύο ακόμη φιλικά ματς σε Βουλγαρικό έδαφος. Την Τρίτη η ΑΕΛ θα αναμετρηθεί με την Ολεξάντρια στις 18.00 και το Σάββατο 20 Ιουλίου, θα συναντήσει την ισραηλινή Σκέρτζια, επίσης στις 18.00.
Τα δυο τελευταία φιλικά αναμένεται να τα παρακολουθήσει άνθρωπος του Άρη, πιθανώς ο Τόλης Τερζής που είδε και το πρώτο ματς των Κύπριων.
Η ΑΕΛ Λεμεσού, από τη Βουλγαρία που κάνει την προετοιμασία της, θα έρθει απευθείας στη Θεσσαλονίκη στις 22 Ιουλίου, τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.
- ΗΠΑ – Τουρκία: Πρωτοβουλία στο Κογκρέσο για να μπλοκαριστεί η πώληση κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά KAAN
- ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]
- «Βόμβα» από την αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο: Σταματά από την Εθνική μετά το Μουντιάλ (vid)
- LIVE: Πορτογαλία – Κροατία
- Από το Λαύριο τα δρομολόγια της SEAJETS λόγω της απεργίας στη Ραφήνα
- Οι ενδεκάδες του Πορτογαλία – Κροατία: Μέσα Ρονάλντο – Μόντριτς, γράφει Ιστορία ο CR7 (pics)

