Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στόχος των «αιωνίων» οδεύει προς Ζενίτ

Στόχος των «αιωνίων» οδεύει προς Ζενίτ

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ Όστιν Χόλινς, που είχε ακουστεί για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, συμφώνησε με τη Ζενίτ και μετακομίζει μόνιμα στην Αγία Πετρούπολη

Το όνομα του Όστιν Χόλινς βρισκόταν σε περίοπτη θέση στη λίστα του Παναθηναϊκού, καθώς ταίριαζε απόλυτα στα «θέλω» του Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία με τα χρώματα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Eurohoops», ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Ζενίτ και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ρώσικη ομάδα.

O 27χρονος άσος εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν που έκανε πέρσι στη Γερμανία με την Ράστα Βέχτα με μια πολύ καλή μεταγραφή, καθώς τη νέα σεζόν η Ζενίτ θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα, πέρσι στην Μπουντεσλίγκα είχε μέσο όρο 16.5 πόντους, 2.7 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ, 2.4 κλεψίματα, ενώ είχε 52% στα σουτ εντός παιδιάς και 40.3% στα τρίποντα.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σβήσει το όνομά του από τη λίστα του και να στρέψει το βλέμμα του σε άλλον παίκτη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Όστιν Χόλινς είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αλλά το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον έμεινε σε φιλολογικό επίπεδο.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024