Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξω φρενών ο Αναστασιάδης με τον Ακιντζί

Εξω φρενών ο Αναστασιάδης με τον Ακιντζί

Ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί για να ακυρώσει την κάθοδο στην Κύπρο της ειδικής συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζειν Χολ Λουτ, είναι ότι δήθεν συμφώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη να συναντηθούν μόνοι τους.

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν το δεύτερο τηλεφώνημα της ειδικής συμβούλου του Γ.Γ του ΟΗΕ, Τζειν Χολ Λουτ, προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

«Δεν χρειάζεται να κατέλθει»

Η κυρία Λουτ φέρεται να μετέφερε στον Νίκο Αναστασιάδη ότι παρά την αρχική συναντίληψη για κάθοδό της στην Κύπρο πριν τις 2 Αυγούστου, ο Μουσταφά Ακιντζί, με τον οποίο συνομίλησε νωρίτερα, της υπέδειξε ότι δεν χρειάζεται να κατέλθει στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sigmalive.com, ο λόγος τον οποίο επικαλέστηκε ο κατοχικός ηγέτης είναι ότι δήθεν συμφώνησε με τον Νίκο Αναστασιάδη να συναντηθούν μόνοι τους.

Ο πρόεδρος της Κύπρου, στο άκουσμα των όσων του μετέφερε η κυρία Λουτ εξεμάνη και απαίτησε από την ειδική σύμβουλο να τηρήσει τη συμφωνία και να επισκεφθεί κανονικά το νησί.

«Γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό;»

Ο ίδιος, απευθυνόμενος στην κυρία Λουτ, διερωτήθηκε γιατί ο κ. Ακιντζί δεν συναντήθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα μαζί του και τώρα χρησιμοποιεί το ενδεχόμενο συνάντησής τους – για την οποία συνομίλησαν πολύ επιφανειακά με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του – με απώτερο στόχο να σταματήσει ο κατοχικός ηγέτης σε μια κρίσιμη περίοδο την αποστολή της στην Κύπρο.

Το ζήτημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει λήξει αφού η κυρία Λουτ δεν ξεκαθάρισε τελικώς τι προτίθεται να πράξει.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024