O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, βρίσκεται από το πρωί στην Μυτιλήνη για να ενημερωθεί για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής που είναι πια στην αρμοδιότητά του.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης πήγε στη Μόρια και συνομίλησε τόσο με πρόσφυγες όσο και με τους διαχειριστές του κέντρου υποδοχής. Ο υπουργός περπάτησε στις εγκαταστάσεις για να έχει και ο ίδιος εικόνα για τις συνθήκες διαβίωσης των χιλιάδων προσφύγων που ζουν εκεί.
Θα ακολουθήσει ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη συμμετοχή των εμπλεκόμενων φορέων στη διαχείριση της μεταναστευτικής και προσφυγικής κρίσης.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).