Ένας βοσκός εντόπισε ένα πτώμα μέσα σε κανάλι του Βοιωτικού Κηφισού, στην περιοχή μεταξύ Λιβαδειάς - Ορχομενού, κοντά στην Χαιρώνεια, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ένας βοσκός εντόπισε ένα πτώμα μέσα σε κανάλι του Βοιωτικού Κηφισού, στην περιοχή μεταξύ Λιβαδειάς – Ορχομενού, κοντά στην Χαιρώνεια, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ανήκει σε άνδρα και βρίσκεται σε αποσύνθεση, σύμφωνα με το lamiareport.
Στην περιοχή έχει σπεύσει ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία για να ρίξουν τη βάρκα και να προσεγγίσουν το σημείο, ώστε να βγάλουν το πτώμα το οποίο είναι μπρούμυτα μέσα στο νερό.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).