
ΑΕΚ – Σβάρνας: «Δουλεύουμε την κατοχή για να υποφέρει ο αντίπαλος»
Ο Στράτος Σβάρνας μίλησε για το νέο ποδοσφαιρικό σχέδιο του Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ
Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί πολωνικού εδάφους, η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την Τρεντσίν της Σλοβακίας.
Ομάδα που είναι πιο μπροστά σε βαθμό ετοιμότητας από ότι ο Δικέφαλος που μετρά 10 ημέρες στο Κίελτσε. Μετά το τέλος του ματς, ο Στράτος Σβάρνας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές στην Ενωση αυτό το καλοκαίρι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι θετικές οι πρώτες εντυπώσεις. Είναι κάτι διαφορετικό. Δεν το έχουμε συνηθίσει την προσπάθεια ανάπτυξης από την άμυνα. Είναι ωραίο, καινούργιο, θέλει δουλειά. Μέσα στη χρονιά θα αποδώσει καλά. Μέσα στο παιχνίδι θα γίνουν λάθη. Γι’ αυτό είναι τα φιλικά, για να γίνονται λάθη και να μαθαίνουμε.
Πιστεύω και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Κρατάω ως τώρα τη θέληση για τη νίκη. Τη διάθεση για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να απολαύσουμε το ποδόσφαιρο. Όλα τα παιδιά εχουν τη θέληση να παίξουν ποδόσφαιρο. Η δουλειά που γίνεται είναι πάνω στην μπάλα και στην κατοχή της. Είναι πιο ξεκούραστο το παιχνίδι, τρέχουμε λιγότερο και υποφέρει ο αντίπαλος. Εχεις επαφή με τη μπάλα, χαίρεσαι το παιχνίδι. Ο κόουτς θέλουμε να σκοράρουμε. Να βάζουμε πολλά γκολ».
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής
- Δύο μαύρα πουκάμισα: Backstage φωτογραφίες από την Κρήτη
- Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν
- Μαρόκο: Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη την Δευτέρα
- Σοκάρει ο 92χρονος στη Βούλα: «Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος;» – Τον περιέλουσε με πετρέλαιο για 1,5€
- Ο Ταραντίνο σχεδιάζει να αποσυρθεί, αλλά ο Νόλαν ελπίζει να μην κρατήσει τον λόγο του



