Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Πρίφτης καλεί Μάντζαρη

Ολυμπιακός: Πρίφτης καλεί Μάντζαρη

Ο έλληνας γκαρντ είναι στο στόχαστρο της Ούνιξ Καζάν, τον θέλει και περιμένει τις εξελίξεις για την υπόθεσή του στον Ολυμπιακό

Μία ακόμα εξέλιξη στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού προκύπτει τις τελευταίες ώρες. Και δεν έχει να κάνει με τον Νικόλα Μιλουτίνοφ και το δεδομένο ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τον κάνει κάτοικο Ρωσίας.

Ένας ακόμα Ερυθρόλευκος είναι στο στόχαστρο ομάδας από την Βαλτική Λίγκα και αυτός είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο έλληνας γκαρντ προέρχεται από μία σεζόν που δεν αγωνίστηκε όσο θα περίμενε και ο ίδιος στους Πειραιώτες.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τον είχε ως έσχατη λύση στις επιλογές του για την περιφέρεια της ομάδας του, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Και ποια είναι η ομάδα που κοιτάει την περίπτωση του; Η Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έχει στην ατζέντα της τον 29χρονο γκαρντ, με τον έλληνα τεχνικό να τρέφει τεράστια εκτίμηση στον παίκτη του Ολυμπιακού.

Υπάρχει μια φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι μάλιστα του έχει κάνει ήδη πρόταση, την ώρα βέβαια που ο Μαντζαρης έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Οι επόμενες ημέρες (ή και ημέρα) αναμένονται κρίσιμες και σε αυτό το ζήτημα, με τους Ερυθρόλευκους πάντως να είναι κανονικά στην αγορά και να κοιτούν για ενίσχυση τους στον άσο.

Αυτήν την στιγμή στον Ολυμπιακό υπάρχουν οι Γκος, Κόνιαρης και Μάντζαρης, με το τελευταίο να είναι πάντως πολύ πιθανό να μην συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά, έπειτα από το καλοκαίρι του 2011, όταν και υπέγραψε σε αυτήν προερχόμενος από το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024