Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Μεριά στην κορυφαία ενδεκάδα των «16» του Κόπα Άφρικα

Ολυμπιακός: Ο Μεριά στην κορυφαία ενδεκάδα των «16» του Κόπα Άφρικα

Ο Γιασίν Μεριά ήταν απροσπέλαστος στην πρόκριση της Τυνησίας επί της Γκάνας, ευστόχησε και σε πέναλτι και βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα των «16» του Κόπα Άφρικα

Ο Γιασίν Μεριά πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κόπα Άφρικα και είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη διοργάνωση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Τυνησίας που βρίσκεται στους «8» του τουρνουά και «βλέπει» ακόμα και τελικό. Ο 26χρονος «βράχος» της άμυνας της Τυνησίας, οδηγεί την ομάδα του από νίκη σε νίκη και σε συνεχόμενες προκρίσεις, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους παίκτες που διακρίνονται συνεχώς όσο προχωράει το Κόπα Άφρικα.

Στους «16» ο Μεριά ήταν απροσπέλαστος στο ματς της Τυνησίας με την Γκάνα που κρίθηκε στα πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν πρωταγωνιστής της πρόκρισης, καθώς ευστόχησε και από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, τα ΜΜΕ αποθέωσαν τον Μεριά με τo France Football να αναφέρεται ξεχωριστά στην απόδοση του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέρα από αυτό όμως ο Μεριά βρίσκεται και στην κορυφαία 11άδα της φάσης των «16» του Κόπα Άφρικα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος Τυνήσιος διεθνής αγωνίζεται σήμερα κόντρα στη Μαδαγασκάρη με φόντο την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης, κάτι που αν συμβεί θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι 11 κορυφαίοι των «16»: Αλάγκμπε, Μεριά, Κουλιμπαλί, Ραζακαναντενάινα, Μαχρέζ, Ιβόμπι, Λορκ, Μπελαϊλί, Μανέ, Ιγκάλο, Ζαχά

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024