Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουρσουνίδης για Φερέιρα : «Χρειάζεται στήριξη και υπομονή»

Τουρσουνίδης για Φερέιρα : «Χρειάζεται στήριξη και υπομονή»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης δεν έκρυψε ότι η αποχώρηση Λουτσέσκου προκάλεσε μια αναστάτωση στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τον ΠΑΟΚ και πως βλέπει τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην προετοιμασία, μετά την αλλαγή προπονητή.

Για τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά είπε: «Είναι πολύ νωρίς να βγούνε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Είναι δύσκολη η φάση της προετοιμασίας. Παίζει φιλικά δοκιμών η ομάδα, ώστε ο προπονητής να δει την ποιότητα και τον χαρακτήρα των νέων ποδοσφαιριστών του. Αν και υπολογίζαμε μετά την περυσινή χρονιά, πως φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη καλύτερος, ήρθαν τα πάνω-κάτω με την αποχώρηση του Λουτσέσκου. Θέλει στήριξη και υπομονή η ομάδα, θέλει λίγο χρόνο ώστε ο Φερέιρα, που είναι πολύ καλός προπονητής, να δείξει έργο».

Για την αλλαγή προπονητή: «Δεν έμεινε καθόλου στον Λουτσέσκου ο Σαββίδης, κινήθηκε σωστά και γρήγορα κι έφερε έναν πολύ ικανό προπονητή από το Πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Η διοίκηση έκανε την σωστή κίνηση γρήγορα, για να μην αφήσει κενό στον ΠΑΟΚ. Είναι αρκετός ο χρόνος νομίζω για να προετοιμαστεί ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ. Το μόνο μεμπτό είναι ότι ο Λουτσέσκου άφησε την ομάδα κι έφυγε δυο μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο χρόνος στην προετοιμασία είναι δύσκολος για όλους τους τομείς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω θα κάνει καλά πράγματα».

Για τον Γαϊτανίδη και τους νέους του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο ποδοσφαιριστή, όταν δηλώνει ένας προπονητής δημόσια πως τον στηρίζει. Ο ποδοσφαιριστής πλέον πρέπει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά είναι ευλογημένα που είναι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έχει μεγαλώσει πάρα πολύ η ομάδα και κοιτάει περισσότερα πράγματα. Είναι τυχερά και πρέπει να διακριθούν αρκεί να δουλέψουν και να πιστέψουν στον εαυτό τους».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024