Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις της ενόψει της νέας σεζόν και πλην των πολύ καλών μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει με παίκτες όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ωστόσο φροντίζει να κρατήσει και τον κορμό της ανανεώνοντας βασικά στελέχη της ομάδας.
Η αρχή έγινε με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος συμφώνησε με την «ένωση» για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε ζητήσει την παραμονή του Κουβανού και έτσι έγινε.
Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στην περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις, με τις συζητήσεις που γίνονται να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ευελπιστώντας πως η συμφωνία και με τον Λιθουανό δεν θα αργήσει αν επιτευχθεί.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.