Η ΑΕΚ συνεχίζει δυναμικά τις κινήσεις της ενόψει της νέας σεζόν και πλην των πολύ καλών μεταγραφών που έχει πραγματοποιήσει με παίκτες όπως ο Νίκος Γκίκας, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, ωστόσο φροντίζει να κρατήσει και τον κορμό της ανανεώνοντας βασικά στελέχη της ομάδας.
Η αρχή έγινε με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος συμφώνησε με την «ένωση» για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, επεκτείνοντας έτσι τη συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε ζητήσει την παραμονή του Κουβανού και έτσι έγινε.
Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στην περίπτωση του Γιόνας Ματσιούλις, με τις συζητήσεις που γίνονται να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ευελπιστώντας πως η συμφωνία και με τον Λιθουανό δεν θα αργήσει αν επιτευχθεί.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.