Παρελθόν από τους Μπόστον Σέλτικς αναμένεται να αποτελέσει ο Γερσόν Γιαμπουσέλε.
Όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς από το «Yahoo Sports», ο 23χρονος φόργουορντ αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε άλλη ομάδα, καθώς οι «Κέλτες» αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο.
Ο Γιαμπουσέλε είχε επιλεγεί στο νούμερο «16» του draft του 2016 από τους Σέλτικς και την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 2,3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά 6,1 λεπτά συμμετοχής.
Boston Celtics forward Guerschon Yabusele – the team’s No. 16 pick in the 2016 NBA Draft – will be waived, league sources tell Yahoo Sports.
Έτοιμος για τη μεγαλύτερη μάχη της σεζόν για τον Ολυμπιακό, αυτή της κατάκτησης της Ευρωλίγκας, δηλώνει ο Tάιλερ Ντόρσεϊ, λίγο πριν το τζάμπολ των πλέι-οφ κόντρα στη Μονακό.
Η Λάτσιο μετράει ήδη αντίστροφα ενόψει της συμμετοχής της στον τελικό του Coppa Italia ωστόσο ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει ξεχάσει την αποχώρηση του Χρήστο Μανδά.
Αν και αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, οι εξετάσεις του Κωνσταντίνου Καρέτσα είναι καθαρές και θα είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια της Γκενκ.