Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Μητσοτάκη - Σαμαρά την Πέμπτη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σαμαρά την Πέμπτη

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα έχει την Πέμπτη το πρωί, στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, θα έχει την Πέμπτη το πρωί, στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο νέος πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι, αμέσως μετά την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου, ο κ. Σαμαράς είχε επικοινωνήσει με τον κ. Μητσοτάκη, τον συνεχάρη για τη νίκη του και έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο ελληνικός λαός έδωσε μια μεγάλη νίκη στη Νέα Δημοκρατία μαζί με καθαρή εντολή για μεταρρυθμίσεις κι επιστροφή στην κανονικότητα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του κόμματος, τα στελέχη και τους αγωνιστές της παράταξης που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να πετύχει, κι όλοι εμείς να στηρίξουμε την ανορθωτική προσπάθεια, μετά από τέσσερα χρονια οπισθοδρόμησης, λαϊκισμού και διχαστικών συνθημάτων».

Σημειώνεται ότι το όνομα του πρώην πρωθυπουργού έχει ακουστεί για την ανάληψη χαρτοφυλακίου στην Κομισιόν.

Ο πρωθυπουργός, στη συνέχεια, στις 11:30, θα επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας και στις 17:00 το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024