Η προετοιμασία για τη νέα σεζόν αρχίζει την Τετάρτη (10/7) για τη Γιουβέντους και ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας, Μαουρίτσιο Σάρι, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση.

Από τη σχετική λίστα, απουσιάζει ο μεγάλος σταρ της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται σε άδεια και θα επιστρέψει στις 13 Ιουλίου, ενώ απών θα είναι και ο Μπλες Ματουϊντί.

Ωστόσο, κανονικά θα βρίσκεται στην «πρώτη» ο θρυλικός Τζιανλουίτζι Μπουφόν, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Μπιανκονέρι Άαρον Ράμσεϊ, Αντριέν Ραμπιό και Μερίχ Ντεμιράλ.

Οι 20 της πρώτης ομάδας θα είναι οι εξής: Μπουφόν, Περίν, Πινσόλιο, Στσέσνι, Μπονούτσι, Κανσέλο, Κιελίνι, Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Εμρέ Τζαν, Κεντίρα, Πιάνιτς, Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντούγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς, Πιάτσα

Οι 13 παίκτες της Γιουβέντους Κ23 είναι οι ακόλουθοι: Λόρια, Μπερουάτο, Κόκολο, Ντι Πάρντο, Κλεμέντσα, Φρεντέρικσεν, Κάστανος, Μουρατόρε, Τουρέ, Μαβιντιντί, Πέτερς, Περέιρα, Τζανιμάκια.