
Ανοιγμα Βασίλη Κικίλια στους αφανείς ήρωες της υγείας
Αφαντός από την παράδοση του υπουργείο ο Πολάκης!
Παρέλαβε το υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες αφ΄ότου ορκίστηκε υπουργός.
Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος υπουργός Ανδρέας Ξανθός παρέδωσε το υπουργείο στον Βασίλη Κικίλιας, χωρίς όμως να έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη.
Φαίνεται πως ο υφυπουργός Υγείας, παρά τις παραινέσεις του Αλέξη Τσίπρα έτσι ώστε όλοι οι υπουργοί να δώσουν το «παρών» στις τελετές παράδοσης-παραλαβής, ο Χανιώτης βουλευτής δεν πήγε στην τελετή.
Ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε για την «ανθρωποκεντρική» πλευρά που θα ακολουθήσει το υπ. Υγείας προσθέτοντας πως πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νοσηλευτές, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί αλλά και οι αφανείς ήρωες.
«Υπάρχουν μικροί ήρωες στο σύστημα υγείας, άνθρωποι που προσφέρουν. Αυτούς τους ανθρώπους θα αναδείξουμε», ανέφερε προειδοποιώντας πως «Όσοι έχουν όρεξη ρεβανσισμού ή πολιτικών τέτοιων που έχουν να κάνουν με τα εσωτερικά του κόμματος καλά θα κάνουν να μείνουν μακριά από το Υπουργείο Υγείας».
- Ινδονησία: Πέντε επιζώντες ναυαγίου διασώθηκαν ύστερα από αρκετά 24ωρα στη θάλασσα
- Φωτιά στα Σελίνια Σαλαμίνας – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους, «παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Ποια ήταν η πρώτη ανάμνηση του Νίκου Ανδρουλάκη από αγώνα Μουντιάλ;
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως κομματάρχης παλαιού τύπου, γράφει εκθέσεις ιδεών
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης λειτουργεί ως ο μεγάλος εκμαυλιστής που εκπαιδεύει τη χώρα στην ανοχή στη διαφθορά
- Το σπουδαίο μήνυμα του Μέσι: «Ό,τι κι αν συμβεί στον τελικό, η ομάδα αυτή έχει γράψει ιστορία»
