Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οργή Γεροβασίλη για την «καρατόμηση» του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Οργή Γεροβασίλη για την «καρατόμηση» του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Την έντονη αντίδραση της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, προκάλεσε η διαφαινόμενη «καρατόμηση» του… Συριζαίου αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Ανδρικόπουλου, από τον νέο υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Την έντονη αντίδραση της πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη, προκάλεσε η διαφαινόμενη «καρατόμηση» του… Συριζαίου αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Ανδρικόπουλου, από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Η κα Γεροβασίλη κατηγορεί για ρεβανσισμό τη νέα κυβέρνηση και ότι «αντιλαμβάνονται σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο νέος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συγκάλεσε σύσκεψη για τον νέο σχεδιασμό της ΕΛΑΣ στην οποία δεν συμμετείχαν ο αρχηγός και ο υπαρχηγός.

Η κίνηση αυτή ερμηνεύθηκε ως σαφές μήνυμα του κ. Χρυσοχοΐδη προς την σημερινή ηγεσία της ΕΛΑΣ ότι πλέον δεν συμπεριλαμβάνεται στους μελλοντικούς του σχεδιασμούς.

Με τη δήλωσή της η κα Γεροβασίλη ισχυρίζεται ότι ζητήθηκε η παραίτηση του αρχηγού της ΕΛΑΣ

Ολόκληρη η δήλωση της κας Γεροβασίλη έχει ως εξής:

«Σε λίγες ώρες μετά από “αντικειμενική” αξιολόγηση (!) ζητήθηκε η παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ. Θυμίζω στον κ.Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές με βάση την αξιολόγηση και χωρίς κομματικά κριτήρια στις θέσεις ευθύνης.

Έτσι αντιλαμβάνονται, σαν λάφυρο, την ΕΛΑΣ και τους ανώτατους αξιωματικούς. Είμαι σίγουρη ότι οι έκτακτες κρίσεις που θα γίνουν στο σώμα δεν θα έχουν κομματικά χαρακτηριστικά, θα γίνουν αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις, χωρίς κομματικά κριτήρια και χωρίς ούτε μια στιγμή να του έχει περάσει από το μυαλό το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς».


Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024