Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτορας Μποτρίνι: Γιατί δεν πήγε στο Masterchef;

Έκτορας Μποτρίνι: Γιατί δεν πήγε στο Masterchef;

Απαντάει σε όλα σε συνέντευξη του

Ο Έκτορας Μποτρίνι δεν μασάει τα λόγια του, έτσι ο βραβευμένος σεφ μίλησε για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες βράδυ ονειρεύτηκα πως ζούσα σε μια όμορφη και λαμπερή Αθήνα, όπου υπήρχαν περισσότεροι σεφ-εστιάτορες. Σε μια Αθήνα όπου είχαν ήδη πάρει το τρίτο τους αστέρι Michelin η @spondi_restaurant @angelos_lantos @arnaudbi και τo @funkygourmetrestaurant Gourmet, όπου το @varoulkoseaside και εμείς στο Botrini’s @nikosbillis είχαμε κερδίσει το δεύτερο μας αστέρι και άλλοι αξιόλογοι μάγειρες, συνάδελφοι μας, όπως ο @alextsiotinis με το CTC του, ο @michael_nourloglou Νουρλόγλου στο Première του Athenaeum Intercontinental, ο @giakalispanagiotis στο Margi boutique Hotel κι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος στο Sence του AthensWas Hotel και μερικοί ακόμα που δεν θυμάμαι ποιοι ή που δεν ήξερα ποιοι ήταν πανηγύριζαν για το πρώτο τους αστέρι, σίγουροι πως όλοι μαζί, ενωμένοι, είχαμε συμβάλει για να μπει η Ελλάδα στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη. Ξύπνησα με την αίσθηση πως δεν ήταν όνειρο και εύχομαι να μη μείνει μόνο στα όνειρα μου. Γιατί όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Γιατί τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όταν εμείς αποφασίζουμε να τα κάνουμε πράξη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Στο περιοδικό Down Town και την Έρρικα Ρούσσου έδωσε συνέντευξη ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν να πάει στο MasterChef, αλλά δεν τα βρήκε με την παραγωγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ειλικρινά πιστεύω πως είναι καλύτερα να είσαι αποτυχημένος σε κάτι που αγαπάς, παρά πετυχημένος σε κάτι που απεχθάνεσαι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις

Έβλεπες MasterChef;

Ναι, το έβλεπα. Μια φορά είχα ακούσει τους τρεις κριτές να λένε ότι βγάζουν “amuse – bouche” στα μαγαζιά τους. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εκπαίδευση του κοινού; Ακούω να κοροϊδεύουν το MasterChef και να το λένε ριάλιτι, αλλά αυτή είναι μια πληροφορία που ακούστηκε εκεί. Ήξερε ο Έλληνας πριν από τρία χρόνια τι είναι το “amuse – bouche”; Εσύ ξέρεις; Είναι το καλωσόρισμα που σου βγάζουν στο μαγαζί.

Θα πήγαινες ως κριτής στο MasterChef;

Ήταν να πάω, αλλά δεν τα βρήκαμε. Είχα κι ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Αλλά γιατί με ρωτάς; Έχω κάνει πολύ χειρότερα από το MasterChef, αυτό θα με πείραζε;

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024