«Δουλειά» έπιασε ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μόνο ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ο νέος πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως από την 8η Ιουλίου, πρώτη επίσημη μέρα σαν πρωθυπουργός της χώρας, θα αλλάξει όλα εκείνα που… ενοχλούν τους πολίτες.
Έτσι ο νέος πρωθυπουργός «έδιωξε» τις κλούβες των ΜΑΤ που έκλειναν την οδό Ηρώδου Αττικού προς το Μέγαρο Μαξίμου.
Έδωσε εντολή να ανοίξει η Ηρώδου Αττικού κανονικά για την κυκλοφορία των οχημάτων και να μην ξαναμπλοκαριστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.