Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από το NBA στη Χίμκι ο Νταϊρίς Μπερτάνς

Από το NBA στη Χίμκι ο Νταϊρίς Μπερτάνς

Παίκτης της Χίμκι θα είναι ο Νταϊρίς Μπερτάνς με την ρωσική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Λετονού που θήτευσε στους Πέλικανς

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε η Χίμκι, με την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λετονό γκαρντ, Νταϊρίς Μπερτάνς, μέχρι το 2021, ο οποίος άφησε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Μπερτάνς πέρυσι αποφάσισε να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνο, που αγωνιζόταν, για να κυνηγήσει το όνειρο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Λετονός δεν κατάφερε να πείσει τον Άλβιν Τζέντρι για τις ικανότητες του και πρόλαβε να παίξει μόλις σε μόλις 12 παιχνίδια μετρώντας κατά μέσο όρο 2,8 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε περίπου 14 λεπτά συμμετοχής.

Πλέον η Χίμκι του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του από εκεί που την άφησε και να δείξει πόσο καλός παίκτης και κυρίως πόσο καλός σουτέρ είναι, αφού τα νούμερα του πίσω από τα 6,75 είναι αρκετά καλά.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024