Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη της ΝΔ στις βουλευτικές εκλογές.

«Ακόμα καλύτερες σχέσεις»

«Ο πρόεδρος της Σερβίας ευχήθηκε στον αυριανό πρωθυπουργό της Ελλάδας καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο του» ανακοινώθηκε από την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς κατά την συνομιλία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε την πεποίθηση ότι «οι ήδη καλές σχέσεις Ελλάδας – Σερβίας θα γίνουν ακόμη καλύτερες στο μέλλον και θα συνεχιστεί η συνεργασία προς όφελος των λαών των δύο χωρών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Κούρτς

Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα απέστειλε ο πρώην ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς.

Οπως τονίζει στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο πρώην καγκελάριος, ο κ. Μητσοτάκης έχει καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για την εφαρμογή του προγράμματός του, ιδιαίτερα των μεταρρυθμίσεων για την αναθέρμανση της οικονομίας.

Πηγή: ΑΠΕ