
Τελικό αποτέλεσμα – Ο Δημοσθένης Βεργής δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!
Το κόμμα «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» είναι το μοναδικό από τα 21 κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου που δεν πήρε ούτε μια ψήφο όπως αποτυπώνεται σε τελικά αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.
Ένα από τα παράδοξα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι το τελικό αποτέλεσμα του κόμματος του Δημοσθένη Βεργή που δεν πήρε ούτε μια ψήφο.
Όπως φαίνεται ούτε ο ίδιος ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε το κόμμα του και στα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών καταλαμβάνει την τελευταία θέση, από τα 21 κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές, με μηδενικό αποτέλεσμα.
Η μοναδική λογική εξήγηση για αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι μάλλον ο Δημοσθένης Βεργής για κάποιο λόγο δεν τύπωσε ψηφοδέλτια, που είναι ευθύνη του κάθε κόμματος να κάνει, κι έτσι οι «Οικολόγοι Έλληνες» είναι το μοναδικό κόμμα από τα 21 που δεν πήρε ούτε μία ψήφο.
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Εκτοξεύτηκαν τα φέσια του Δημοσίου προς τους ιδιώτες
- Οι «σκληρές» αλήθειες μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους
- Καμπανάκι για τον Έμπολα στη ΛΔ του Κονγκό – Πάνω από 900 ύποπτα κρούσματα
- Πακιστάν: Αυτονομιστική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση σε τρένο
- Συνταγή: Λαζάνια με σπανάκι και ρικότα
- ΠΑΣΟΚ: Προετοιμάζονται για Τσίπρα και απαντούν με το πράσινο «μανιφέστο»






