
Ντόρα Μπακογιάννη: Είναι η ημέρα που μιλάνε οι πολίτες
Εύχομαι καλή ημέρα καλή δουλειά σε όλους από αύριο, γιατί αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ανοδική και καλή πορεία», δήλωσε η κ.Μπακογιάννη κατά την έξοδό της από το εκλογικό κέντρο
Στο 9ο δημοτικό σχολείο Χανίων στην περιοχή της Χαλέπας άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.
«Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα. Είναι η ημέρα που μιλάνε οι πολίτες και κάνουν τις επιλογές τους. Τις επιλογές τους για ένα καλύτερο αύριο, τις επιλογές τους για μια Ελλάδα την οποία αξίζουμε. Εδώ στα Χανιά, για τα Χανιά που πρέπει να γυρίσουν σελίδα, για τα Χανιά της ανάπτυξης, για τα Χανιά της προοπτικής, για τα Χανιά της ευημερίας. Εύχομαι καλή ημέρα καλή δουλειά σε όλους από αύριο, γιατί αρχίζει μια δύσκολη, αλλά ανοδική και καλή πορεία», δήλωσε η κ.Μπακογιάννη κατά την έξοδό της από το εκλογικό κέντρο.
- Γερμανία: Χιλιάδες μαθητές διαδηλώνουν κατά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας
- Ανοδος 6,9% στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ το πρώτο τρίμηνο του 2026
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης