Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρ. Ψαριανός στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο καιρό θα γίνει «ΤΣΙΠΡΙΖΑ»

Γρ. Ψαριανός στο One Channel: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο καιρό θα γίνει «ΤΣΙΠΡΙΖΑ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/7) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός

Καλεσμένος στην εκπομπή Citizen One βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (5/7) ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γρηγόρης Ψαριανός. Σε μία συνέντευξη με πρωταγωνιστή την πολιτική σκηνή της χώρας, ο Γρηγόρης Ψαριανός συζητώντας με τον Κώστα Γιαννακίδη, εξήγησε γιατί υπάρχει ανάγκη να προχωρήσουμε από το δίπολο Δεξιάς – Αριστεράς και η χώρα να γίνει επιτέλους μια ευρωπαϊκή χώρα.

«Το ζητούμενο, δεν είναι ούτε η Δεξιά, ούτε η Αριστερά. Είναι μια πορεία προς την κανονικότητα, προς μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Και στην Αριστερά ήμουν αιρετικός και τώρα στη Νέα Δημοκρατία σκέφτομαι έξω από τις κομεντατούρες των στενών κομματικών γραμμών, δεν έχουν μόνο τα κόμματα βλάβες έχουμε κι εμείς» σημείωσε ο κ. Ψαριανός και συμπλήρωσε: «Δεν έφυγα ποτέ από την Αριστερά να πάω στην Δεξιά, δεδομένου ότι δεν υπήρξε ποτέ για μένα ιδεολογική στροφή. Είναι μακριά από εμένα τέτοιες λογικές, ήμουν πάντα υπέρ μιας ευρωπαϊκής στροφής της χώρας».

Μιλώντας για την απόφασή του να μπει στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Ψαριανός δήλωσε: «Βλέπω ότι μόνο με πυλώνα τη Νέα Δημοκρατία, να κλείνει το μάτι σε προοδευτικές αποφάσεις και λύσεις, μπορούμε να προχωρήσουμε. Όλα τα μεγάλα επιτεύγματα στα ανθρώπινα δικαιώματα και στις εργασιακές σχέσεις έχουν γίνει από συντηρητικές δυνάμεις και όχι από τα σοσιαλιστικά κράτη».

Ο κ. Ψαριανός σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μίλησε και για την επίθεση που δέχθηκε η Athens Voice στα γραφεία της χαρακτηρίζοντάς τη ναζιστικού τύπου φασιστική επίθεση. «Ο καθένας μπορεί να γράψει κάτι όχι πολιτικά σωστό ή άστοχο ή σεξιστικό. Δίνει αυτό δικαίωμα για τέτοιου είδους επιθέσεις;» διερωτήθηκε σχετικά. Ο ίδιος, μίλησε και για τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον περίεργο άτομο.

«Νόμιζα πως τον ήξερα, όμως τελικά δεν έχει καμία σχέση η πραγματικότητα με αυτό που πίστευα για εκείνον. Είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος. Έχει δώσει όλους τους φίλους του και όσους τον στήριξαν τους έχεις «καθαρίσει» όλους: Τον Λαφαζάνη, τον Στρατούλη, την Κωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Αλαβάνο. Μεταλλάσσεται εύκολα και αλλάζει απόψεις, ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο δεν θα είναι ίδιος, θα γίνει ΤΣΙΠΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Ψαριανός είπε πως αν και δεν τον γνωρίζει καλά, η πολιτική στρατηγική του είναι πάρα πολύ κοντά στη λογική μιας ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς. Για την απομάκρυνσή του από το ΠΟΤΑΜΙ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έφυγε από το κόμμα αλλά διαγράφηκε του από το ΠΟΤΑΜΙ και για το αν διατηρεί σήμερα σχέσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Τέλος, ο κ. Ψαριανός, μίλησε για τους πραγματικούς στόχους που θα πρέπει να έχουν οι εθνικές εκλογές: «Πρέπει να γυρίσουμε την Παιδεία στο νομοσχέδιο Διαμαντοπούλου και να προχωρήσουμε και σε βελτιώσεις. Πρέπει να γυρίσουμε σε μια λογική με ανοιχτά και ελεύθερα Πανεπιστήμια, πρέπει να προχωρήσουμε σε μια γενναία συνταγματική αναθεώρηση, να δούμε τη Δικαιοσύνη ως Δικαιοσύνη και όχι ως «μαγαζάκι» του καθενός. Πράγματα που είναι αυτονόητα και τελικά δεν γίνονται. Πρέπει να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου».

Πηγή: onetv.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024