Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναζήτηση για την 60χρονη βιολόγο - Αμοιβή 50.000 ευρώ για πληροφορίες

Αναζήτηση για την 60χρονη βιολόγο – Αμοιβή 50.000 ευρώ για πληροφορίες

Το ποσό των 50.000 ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι και φίλοι σε όσους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό 60χρονης Αμερικανίδας που αγνοείται

Το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων ευρώ προσφέρουν συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας Eaton Suzanne, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η συνάδελφος της 60χρονης, Εμμανουέλλα Φιλιππίδη, το ποσό θα δοθεί σε οποίους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της 60χρονης γυναίκας που με την επιστημονική της ιδιότητα βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες σε στεριά και θάλασσα και με τη συνδρομή όλων των διαθέσιμων μέσων χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου. Σε αυτές συμμετείχαν εκτός από άνδρες της Πυροσβεστικής του Λιμενικού και της Ελληνικής Αστυνομίας, τμήματα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων, ενώ έγιναν έρευνες και από αέρος με αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024